Kerst is ook in GTA Online begonnen

  GTA Online heeft een nieuwe update gehad die de feestdagen naar Los Santos brengen. Ook het Wilde Westen is van een update voorzien. GTA Online en Red Dead Online zijn beide verrast met de Kerst, waardoor je nu onder andere gratis wapens en kersttruien kunt vinden.

  Rockstar Games

  Om de feestdagen te vieren hebben GTA Online en Red Dead Online een nieuw laagje verf gekregen om bij de festiviteiten te passen. Sneeuwballen vliegen spelers weer om de oren (en de nodige kogels). Om de aftrap van de feestdagen te vieren deelt Rockstar Games een scala aan beloningen uit voor een ieder die GTA Online of Red Dead Online opstart gedurende de Kerst.

  GTA Online spelers kunnen bij inloggen rekenen op een gratis groene kersttrui, een nieuwe auto genaamd de Grotti Brioso 300 en een mooie tas vol met explosieven. In Red Dead Online geven Gunsmiths gratis wapens (zoals de Winter Evens Repeater) weg gedurende de festiviteiten, kun je een coupon in ontvangst nemen voor een gratis jas en verdien je sneller XP.

  Check hier alle updates van de nieuwe kerstupdate.

  Rockstar Games

  GTA Online gaat nog wel even door

  Rockstar Games heeft eerder deze maand in verschillende interviews duidelijk gemaakt dat GTA Online nog wel een glansende toekomst heeft. De makers van de populaire multiplayer modus van GTA 5 hebben plannen om de game nog een aantal jaren van nieuwe content te voorzien. GTA 5 is inmiddels alweer zeven jaar oud, maar komt in 2021 toch nog een keer opnieuw uit. Dit keer verschijnt de game op de PlayStation 5.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.