Cyberpunk 2077 patch fixt save data problemen

News
donderdag, 24 december 2020 om 9:00
cyberpunk 2077 cambiar generof1608713445
Cyberpunk 2077 heeft een nieuwe hotfix uitgerold die weer een aantal problemen moet verhelpen. De ervaring in Night City moet zowel op PC als consoles een stuk beter zijn dankzij hotfix 1.06. Deze zorgt er onder andere voor dat de console versies van de game minder vaak crashen en dat PC-spelers geen last meer hebben van een bug die save data crasht.
Middels een nieuwe Hotfix update is Cyberpunk 2077 een stukje stabieler geworden op de PlayStation 4, Xbox One en via backwards compatibility op next-gen hardware. Hierdoor zou de game nu een stuk minder vaak moeten crashen. CD Projekt RED heeft gewerkt aan de stabiliteit en geheugenproblemen achter de schermen, zo wordt duidelijk in een blogpost.
Ook laat de Poolse studio weten dat de game's PC-versie een stukje is verbeterd. Eén groot probleem in het specifiek is aangepakt, namelijk de limiet van 8 MB die op save bestanden zit. Wanneer deze hoger was dan 8 MB kon dat ervoor zorgen dat je save data zou breken. Dat is nu niet meer het geval. Probleem is alleen wel dat spelers wiens save data kapot is deze nog niet kunnen herstellen.
cyberpunk 2077f1681208905

Cyberpunk 2077 lanceert gebroken

Cyberpunk 2077, de nieuwe open world RPG van CD Projekt RED, kwam eerder deze maand in een gebroken staat uit. De game zit nog vol met bugs, terwijl iedere dag nieuwe problemen worden ontdekt. De game was eigenlijk nog niet af, maar werd wel uitgebracht. De Poolse studio heeft inmiddels excuses gemaakt en het mogelijk gemaakt om je geld terug te vragen.
Door alle problemen heeft Sony besloten om de game uit de digitale schappen van de PlayStation Store te halen. De game zou in een te slechte staat zijn volgens Sony om verkocht te worden. Wanneer de game weer digitaal gekocht kan worden op de PlayStation-systemen is nog niet bekend.