Nintendo Switch game krijgt na release grote update

News
dinsdag, 22 november 2022 om 16:30
actie fotof1669110721
Nintendo Switch Sports krijgt een grote update aankomende week. De langverwachte golf modus wordt namelijk toegevoegd aan de game.
Een langverwachte gamemode komt naar Nintendo Switch Sports. Golf wordt namelijk toegevoegd aan de game en is vanaf 28 november te spelen. Volgens Nintendo zal de gamemode 21 holes bevatten. Deze holes komen onder andere uit de vorige Wii Sports games.
Naast de 21 holes, krijgt Switch Sports ook een multiplayer modus voor golf. Deze gamemode heet Survival Golf en daarin nemen acht spelers het tegelijk tegen elkaar op. Deze spelers zijn tegelijkertijd aan de beurt en wie het vaakst doet over de hole, ligt uit het potje. Dit gaat door tot er één speler overblijft.

Nintendo Switch met korting tijdens Black Friday te koop

Nintendo Switch Sports is in april van dit jaar uitgekomen op de console. Vanaf de aankondiging liet Nintendo weten dat de game op latere momenten nieuwe sporten zal toevoegen. De game wordt dan ook nog steeds goed bijgehouden. Tijdens Black Friday is de game bij Amazon afgeprijsd, daar is Nintendo Switch Sports inclusief beenband voor 33 euro te krijgen.

Populair Nieuws