Nintendo Switch eShop heeft weer flinke kortingen

News
maandag, 30 mei 2022 om 17:30
Er is weer een nieuwe sale gelanceerd in de Nintendo eShop. Je kunt verschillende mooie titels met korting scoren. Zo scoor je je volgende game voor een prikkie.
Nintendo-fans kunnen deze week weer flink scoren in de eShop. Er loopt een sale met dikke kortingen. First-party titels zijn er dit keer niet bij, maar het aanbod is toch zeker niet verkeerd.

De beste Switch eShop deals

Er is weer van alles wat je deze week met korting kunt scoren in de eShop. Er zijn bekende en minder bekende titels, waarbij de kortingen hoog zijn. Een aantal van de beste deals zetten we alvast voor je op een rij.
Dragon's Dogma: Dark Arisen - 9,89 euro
Gear.Club Unlimited - 2,98 euro
Gear.Club Unlimited 2 - 5,98 euro
The Jackbox Party Pack 5 - 15,59 euro
The Jackbox Party Pack 7 - 16,89 euro
Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry - 3,99 euro
Leisure Suit Larry - Wet Dreams Dry Twice 7,99 - euro
Overcooked - 4,99 euro
Overcooked 2 - 6,24 euro
Sayonara Wild Hearts - 6,99 euro
Spelunky 2 - 11,99 euro
Yooka-Laylee - 7,99 euro
Yooka-Laylee and the Impossible Lair - 7,49 euro
Zoals je ziet kun je good slagen als je nog op zoek bent naar een nieuwe game. Bovendien hebben we hier lang niet alles vermeld. De hele sale kun je bekijken op de website van Nintendo.
Mocht er bij deze games niets voor je bij zitten, wellicht kun je dan iets scoren in één van de andere sales die nu lopen. MediaMarkt heeft zijn vakantiegeld-deals verlengd en bij bol.com is veel elektronica in de aanbieding. Voor wie een PlayStation heeft zijn er de Days of Play, die nog lopen tot 8 juni.