Nintendo Switch bundel nu spotgoedkoop te scoren tijdens Black Friday!

News
donderdag, 25 november 2021 om 9:45
pexels kevin williams 5801558f1631870606
Tijdens Black Friday is het vaak het ideale moment om producten te kopen die al lang op je verlanglijstje staan. Heb je nog geen Nintendo Switch in huis, dan is nu het moment om die te halen. De console is namelijk samen met een Mario 8 Deluxe en Nintendo Switch Online-bundel spotgoedkoop te scoren.
De Nintendo Switch is al sinds de lancering vrij populair, maar sinds de coronacrisis vliegt de console van Nintendo al helemaal als warme broodjes over de toonbank. Het apparaat is namelijk ideaal om je thuis mee te vermaken, in je eentje of met de hele familie. En als klap op de vuurpijl zorgen veel games ook nog eens voor de nodige beweging.
Een nieuwe console kopen is alleen zeker niet goedkoop. Helemaal als je ook nog eens een game erbij wil kopen en een abonnement op Nintendo Switch Online. Gelukkig kan je tijdens Black Friday profiteren van een heerlijke deal bij MediaMarkt. De retailer heeft namelijk een Nintendo Switch bundel met console zelf, Mario Kart 8 Deluxe en 3 maanden Nintendo Switch Online in de aanbieding voor een zeer mooie prijs.

Nog meer dikke deals tijdens Black Friday

De Nintendo Switch aanbieding bij MediaMarkt is niet de enige mooie deal waar je deze dagen van kan profiteren. Op Black Friday en de dagen ervoor stunten namelijk heel veel webshops met enorm veel deals. Wil je een overzicht hebben van alle winkels die een grote uitverkoop houden? Wij hebben die namelijk allemaal op een rijtje gezet.

Populair Nieuws