Nintendo onthult uit het niets Paper Mario The Origami King

  Nintendo heeft als donderslag bij heldere hemel een nieuwe game onthuld. Het gaat om de nieuwe Paper Mario game die als subtitel The Origami King krijgt. De game is met een trailer aangekondigd en komt al op 17 juli uit voor de Switch.

  Nintendo heeft uit het niets een nieuwe Paper Mario game aangekondigd met de titel 'Paper Mario: The Origami King'. In deze game is Mario zoals gebruikelijk in de Paper Mario games weer van papier, maar dit keer zal alles draaien om vouwwerk. Het Mushroom Kingdom is namelijk aangevallen door de Origami King en dat betekent dat er weer een immens avontuur voor de loodgieter klaar staat.

  Nintendo dropte onderstaande trailer van de RPG, waarin te zien is dat vouwen centraal staat. Daarnaast zien we in de trailer dat Bowser opgevouwen wordt en Mario een nieuwe vriendin genaamd Olivia maakt. Samen gaan ze op zoek om Princess Peach uit de vouwe.. klauwen van Olly de Origami koning te redden.

  Nu al voor te bestellen

  Paper Mario: The Origami King komt op 17 juli in de schappen terecht. De game komt exclusief naar de Nintendo Switch en is nu al te pre orderen in de Nintendo eShop.

  Paper Mario: The Origami King

  Verkijgbaar vanaf 17 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.