Nieuwe witchers voor The Witcher zijn gecast!

  Het duurt nog even voor seizoen 2 van The Witcher beschikbaar zal zijn maar de voorbereidingen en castings zijn al in volle gang! Schijnbaar zijn er volgens Redanian Intelligence twee nieuwe witchers gecast voor het tweede seizoen. Fan-favorieten Lambert en Coën zullen volgend jaar in de serie te zien zijn.

  Katalin Vermes

  Lambert zal worden gespeeld door Brits acteur Paul Bullion, ook bekend van zijn rollen in series zoals Peaky Blinkers en Reign. Fans van The Witcher hebben al een tijdje gespeculeerd dat Bullion een rol in de serie zou krijgen, maar nu is het dan eindelijk bevestigd welke rol dat precies wordt. Coën wordt gespeeld door Yasen Atour. Atour heeft in films gespeeld zoals Ben-Hur en Mission Impossible: Rogue Nation.

  In de games van The Witcher zijn Lambert en Coën fan-favorieten. Lambert is een van de laatste heksers die werd getraind in Kaer Morhen. Daarnaast heeft hij Ciri ook getraind. Toch is Lambert niet Ciri's enige leraar. Coen is een hekser uit Poviss en traint Ciri met zwaardvechten. Volgend jaar zullen we de twee heksers in live-action zien.

  Beide acteurs zullen in drie afleveringen van het tweede seizoen verschijnen. Dit is iets minder dan de helft aangezien seizoen twee van The Witcher net als het eerste seizoen acht afleveringen zal krijgen. Seizoen 2 van The Witcher zal waarschijnlijk rond begin 2021 te zien zijn op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.