Eerste Fortnite Chapter 2 Season 2 teasers opgedoken

  We hoeven niet heel lang meer te wachten tot Fortnite Chapter 2 Season 2 is uitgebracht. Volgens Epic Games zal de update vrijdag uitrollen en er zijn eindelijk iets meer details bekendgemaakt rondom het tweede seizoen.

  De eerste echte hint die we hebben gekregen van Epic Games is het veranderen van het Twitter account van de game. Bij het volgende seizoen lijkt de kleur goud een grote rol te spelen. Het Twitterlogo is de F van Fortnite in het goud en de banner van het account zijn twee personages in het zwart-wit met een gouden hand erop.

  Dezelfde gouden hand per land

  Deze gouden hand komt terug in andere teasers die fans in het echt hebben gespot. Er worden namelijk posters gevonden in landen over de hele wereld met dezelfde gouden hand. Op sommige posters zijn telefoonnummers te vinden die mysterieuze berichten achterlaten. Het Twitteraccount @iFireMonkey heeft een overzicht gemaakt van alle berichten die tot nu toe gevonden zijn. Het account is handig om de laatste updates in de gaten te houden.

  De berichten gaan over “agenten” die bezig zijn met missies. Ook hinten de berichten over een Agency recruitment en een “oil rig operation” dat misschien kan wijzen op een nieuwe locatie in de Fortnite map. Hieronder is de tweet te bekijken:

  Inmiddels moeten we het al een paar maanden doen met seizoen één, maar hier heeft Epic Games gelukkig een goede reden voor. De ontwikkelaar zorgt ervoor dat alle veranderingen zo goed mogelijk mee worden genomen naar het volgende seizoen. Season 2 zou er namelijk nog spectaculairder uit moeten zien door de Chaos Physics engine van Unreal. De gameplay zou vrijwel hetzelfde moeten blijven, maar bijvoorbeeld het opblazen van een gebouw zou er imposanter uit moeten zien.

  Vanaf donderdag 20 februari kunnen we Chapter 2 Season 2 spelen. Hebben jullie er zin in? Laat het weten in de reacties.

  Dit artikel is op 2 juli 2020 bijgewerkt.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.