Nieuwe wapens en Operator dankzij nieuwe Call of Duty Warzone update

  Call of Duty: Warzone en Modern Warfare hebben een nieuwe update gekregen. Daarmee zijn er nieuwe wapens en een nieuwe multiplayer-kaart toegevoegd aan de games.

  Call of Duty: Warzone is nu twee weken beschikbaar en Battle Royale modus is maar liefst al dertig miljoen keer uitgeprobeerd. Infinity Ward zal de games blijven bijwerken met nieuwe content, wat nu is begonnen met de gloednieuwe update. Daarmee kunnen spelers nieuwe wapens verwachten.

  Het wapen assortiment in Warzone is uitgebreid met het 725 jachtgeweer, de MK2 Carbine, het EBR-14 scherpschuttersgeweer en de Deagle. Deze wapens vallen in de categorie ‘common’ en ‘uncommon’. Genoeg schietijzers dus om jezelf mee te beschermen in de gevaarlijke wereld.

  Nieuwe Operator voor Warzone

  Met de patch is er ook een nieuwe Operator bundel beschikbaar gesteld in de in-game winkel, genaamd Talon. Talon is Coalition en zijn trouwe hond zul je zien in zijn finishing move. Tot slot bevat Talons bundel twee wapen-blauwdrukken en twee Tier Skips.

  Spelers van Call of Duty: Modern Warfare worden met de update trouwens niet overgeslagen. Zij kunnen namelijk aan de slag op een gloednieuwe multiplayer map genaamd Khandor Hideout. Activision en Infinity Ward blijven spelers dus blij maken met gratis goodies.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.