Instagram voegt nieuwe functie 'co-watching' toe!

    Instagram heeft een manier gevonden om het de mensen een beetje makkelijker te maken tijdens de zelf-isolatie. Vanaf nu is het mogelijk om samen met vrienden live videos te kijken tijdens het videobellen.

    Aangezien meer mensen nu thuis zitten, heeft Instagram een aantal nieuwe functies toegevoegd. De nieuwste functie die er het meeste uitspringt is de functie genaamd co-watching. Met deze functie kun je samen met vrienden allerlei video's bekijken op de app. Om co-watching te activeren, druk je op het kleine camera-icoontje in de hoek van je scherm wanneer je aan het videobellen bent. Wanneer je vervolgens video's afspeelt, kan iedereen in het gesprek de video's zien. Tijdens het afspelen van de video's kun je elkaars gezichten ook nog zien, het is dus bijna alsof je in het echt met elkaar afspreekt.

    Andere functies

    Naast co-watching heeft Instagram nog een paar andere nieuwe functies beschikbaar gemaakt, dit vooral in verband met het coronavirus. Je zult vast al gemerkt hebben dat er meer links op de app te vinden zijn die meer informatie over COVID-19 bieden. Daarnaast is er ook een speciale sticker bijgekomen die je nu op je story kunt delen. Op de sticker staat 'Stay Home', een duidelijke boodschap die je met vrienden in je story kunt delen.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.