Nieuwe trailer voor The Walking Dead seizoen 10 finale

  De Walking Dead krijgt in oktober eindelijk de finale van The Whisperer War, ofwel seizoen 10. De AMC serie heeft nu een nieuwe trailer gekregen waarin de ellende goed duidelijk is.

  AMC

  De nieuwe trailer voor The Walking Dead seizoen 10 kondigt de laatste aflevering aan als speciaal evenement. De laatste aflevering van seizoen 10 van de AMC-serie belooft flink uit te gaan pakken en het verhaal rondom The Whisperers af te sluiten. Het einde van The Whisperer War zal volgens de trailer het einde van sommige castleden betekenen, maar ook de introductie van een nieuwe verhaallijn met zich meebrengen.

  Terwijl de groep overlevenden namelijk vast zit in het verlaten ziekenhuis, is Eugene met een paar anderen op pad om iemand te ontmoeten. Samen met Princess is hij onderweg naar deze groep dat waarschijnlijk The Commonwealth zal gaan zijn.

  Bekijk de nieuwe trailer hieronder in de tweet van EzekielsPayton:

  The Walking Dead seizoen 10 finale snel te zien

  De seizoensfinale van The Walking Dead seizoen 10 zal snel te zien zijn. Op 4 oktober staat de speciale aflevering gepland, dus dat is nog maar een maandje wachten. Na de aflevering zal de aftrap van de nieuwe The Walking Dead serie, World Beyond, plaatsvinden. Deze serie zal een compleet nieuwe groep overlevers brengen en een verband leggen tussen de The Walking Dead films en de verdwijning van Rick in de serie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.