Top 5 beste PlayStation Vita games

  Jawel, we hebben weer een uitslag van de poll van afgelopen week. Toen konden jullie stemmen op de beste PlayStation Vita games! En we hebben een winnaar. Hier is de top 5 beste PlayStation Vita games!

  5. Disgaea 4 A Promise Revisted

  Disgaea 4: A Promise Revisited is een onderdeel van Disgaea 4: A Promise Unforgotten op de PlayStation Vita. Het bevat alle downloadbare content uit het PlayStation 3 spel en heeft daarnaast nieuwe toegevoegde content. Alleen is sommige inhoud uit het spel gehaald, zoals de oude SD sprites en voice acting uit bepaalde scènes.

  4.Rogue Legacy

  Rogue Legacy is een procedureel gegenereerde actie platformer waar de dood onderdeel is van het spel. Je moet tegen monsters vechten in een veranderend kasteel en wanneer je sterft zullen je nakomelingen voor je zorgen en al je apparatuur bijhouden.

  3. The Sly Collection

  Sly Cooper is een serie van platform en stealth video games voor PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation Vita. De serie is ontwikkeld door Sucker Punch Productions die verantwoordelijk is voor de eerste drie games en daarna het stokje heeft overgedragen aan Sanzaru Games. Sucker Punch zette de werkzaamheden van de Infamous-serie voort. Sanzaru heeft het vierde spel uit de serie uitgegeven, Sly Cooper: Thieves in Time deze kwam op 5 februari 2013 uit.

  Momenteel is er een CGI animatiefilm gebaseerd op de serie in ontwikkeling voor een bioscooprelease ergens in het eerste kwartaal van 2016.

  2. Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

  Final Fantasy X | X-2 HD Remaster, is een high-definition remaster van de role-playing video games Final Fantasy X en Final Fantasy X-2, oorspronkelijk ontwikkeld en uitgegeven door Square (nu Square Enix) op de PlayStation 2 in 2001 en 2003. Het beschikt ook over een verhaal inhoud dat voorheen alleen te vinden in de internationale versies, en een nieuwe audio-drama een jaar na de gebeurtenissen van X-2.

  De Chinese studio Virtuos heeft grote delen van de ontwikkeling op zich genomen, terwijl Square Enix heeft bijgestaan in het proces en de collectie heeft gepubliceerd. Het spel is uitgebracht voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita in Japan in december 2013 en in Noord-Amerika en Europa in maart 2014. Het spel zal ook opnieuw worden uitgebracht voor de PlayStation 4 in het voorjaar van 2015.

  1. Minecraft PlayStation Vita Edition

  Minecraft PS Vita Edition is de PlayStation Vita-versie van Minecraft en is ontwikkeld door 4J Studios. De PlayStation 3 Edition heeft ook een zekere mate van connectiviteit met de PS Vita-versie. Het spel in de winkel is voorzien van Cross-Buy en opgeslagen werelden zijn overdraagbaar tussen de consoles.

  PlayStation Vita Edition gebruikt ook AD-HOC voor "On The Go" multiplayer en ook online multiplayer. In plaats van 8 spelers in een spel ondersteunt de PlayStation Vita versie maximaal 4 spelers, zodat het geheugen het bij kan houden.

  De PlayStation Vita Edition werd beschikbaar voor aankoop op het PlayStation Network op 14 oktober in Noord-Amerika en op 15 oktober in Europa. Als je al over een PlayStation 3 versie van Minecraft beschikt dan kan je de Minecraft PS Vita Edition gratis krijgen.

  Disgaea 4: A Promise Revisited

  Verkijgbaar vanaf 29 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.