Scoor nu een 4K tv met dikke korting bij Coolblue

News
zondag, 29 mei 2022 om 11:00
De zomervakantie komt eraan, maar de vraag is of het verstandig is om op vakantie te gaan. Zeker plannen om met het vliegtuig te gaan lijken door drukte op Schiphol op chaos te kunnen uitdraaien. Mocht je toch een bestemming zoeken voor je vakantiegeld, dan kun je een nieuwe 4K tv overwegen.
Iedereen houdt wel van een film, serie of game op zijn tijd. Het liefst geniet je daar van op een zo scherp mogelijk beeld, maar de prijs van een goede 4K tv is nog wel een schrikken. Daar heeft Coolblue een oplossing voor.

Dikke deals op 4K tv’s

Bij Coolblue kun je nu voor relatief lage prijzen 4K tv’s kopen, want er zijn kortingen van honderden, soms zelfs duizend euro. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee, terwijl je er toch een mooi toestel voor terugkrijgt. Wij zetten alvast een paar mooie deals op een rij.
Er zijn nog veel meer televisies in de aanbieding bij Coolblue, dus mochten deze toestellen je niet aanstaan, neem dan vooral een kijkje bij het verdere aanbod. Voor de enthousiastelingen zijn er ook op 8K tv’s de nodige kortingen. Bedenk in dat geval alleen wel dat er geen films of games zijn die daadwerkelijk in 8K beschikbaar zijn: met een goede 4K tv zit je voorlopig nog even gebakken.