Nieuwe Saw film aangekondigd met een bekende regisseur

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 10:30
De Saw franchise is voorlopig nog niet ten einde. Lionsgate en Twisted Pictures hebben namelijk een nieuwe Saw film aangekondigd, met Kevin Greutert als regisseur voor het project.
Hoewel Saw: The Final Chapter in 2010 is uitgekomen, blijven er maar nieuwe films uitkomen in de bekende horror franchise. Fans moeten wel even geduld hebben, want de volgende Saw film zal op 27 oktober 2023 verschijnen in de bioscoop. Dat meldt IGN.
De laatste film in de franchise die is uitgekomen, de spin-off Spiral met Chris Rock in de hoofdrol, werd niet bepaald enthousiast ontvangen. Daar willen de producenten verandering in brengen met de nieuwe Saw film.

"We hebben geluisterd naar de fans en zijn hard aan het werk om een film te plannen waar Saw en horror fans beiden van zullen houden. En onderdeel daarvan is de teugels in de handen te stoppen van Kevin Greutert, de regisseur van Saw 6."

Dat deel in de franchise is één van de meest geliefde delen bij fans. Greutert was ook verantwoordelijk voor Saw: The Final Chapter.

Saw levert nog steeds veel geld op

Dat er opnieuw een Saw film wordt gemaakt is niet zo heel vreemd. Dat titels blijven namelijk flink wat geld opleveren, hoewel Spiral wel een flop was met een omzet 40 miljoen dollar.
In totaal heeft de franchise nu al meer dan een miljard dollar opgebracht, met Saw II als grootste succes. Die film wist maar liefst 147 miljoen dollar in het laatje te brengen, met een budget van maar 4 miljoen dollar. Er zijn ook twee games van Saw uitgekomen.

Populair Nieuws