Nieuwe PSN Store sale brengt 70 procent korting op PS5-games

News
donderdag, 12 mei 2022 om 10:00
sony playstation store europe north americaoriginalf1614856943
In mei leggen alle vogels een ei, terwijl bij PlayStation juist met korting strooit. De Japanse fabrikant heeft een nieuwe PSN Store sale gelanceerd die tot wel 70 procent korting geeft op tal van PS4- en PS5-games. Check hier snel de deals die je niet mag missen.
In de PlayStation Store is een gloednieuwe sale gestart die onder de naam "Haal meer uit je games" te vinden is. Deze geeft tot wel 70 procent korting op een scala van toffe games. De actie loopt tot en met 26 mei, waarmee de sale dus zo'n twee weken actief is in de PSN Store.
Opvallend is dat de sale gevuld is met tal van grote titels die recent pas verschenen. Zo is WWE 2K22 te vinden in de sale, terwijl ook Far Cry 6 al voor de helft van de prijs gevonden kan worden. Verder kost The Witcher 3: Wild Hunt slechts 9,99 euro en met de aankomende next-gen update voor PS5 lijkt dat een fantastische deal te zijn.

PSN Store sale vol toffe PS5-games

Zie hieronder een greep van de beste deals uit de nieuwe PSN Store sale.
Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle deals die te vinden zijn in de PlayStation Store. Er zijn in totaal 662 producten in de aanbieding. Die kun je hier allemaal overzichtelijk vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties