Mogelijk meer seizoenen voor Dexter onderweg!

  Veel fans zullen het al hopen, maar er lijkt een klein lichtje aan de horizon te verschijnen. Er is een kans dat Dexter meer seizoenen krijgt dan alleen de ‘laatste’ van dit najaar.

  SHOWTIME

  De serie Dexter krijgt een herstart, maar mogelijk met meer seizoenen dan één. Er zou oorspronkelijk maar 1 seizoen komen om het verhaal van Dexter Morgan goed af te ronden, maar de acteurs sluiten niets uit over meerdere nieuwe seizoenen. Michael C. Hall die weer de rol van Dexter Morgan oppakt, zegt dat het zomaar kan dat er meer seizoenen komen. Natuurlijk is er niets zeker, maar tijdens een interview met NME zegt hij dat het ‘niet zeker’ is of het blijft bij de opkomende 10 afleveringen of niet. Het zal dus afwachten worden voordat we duidelijkheid hebben over eventuele nieuwe seizoenen.

  De finale

  Hall heeft al enorm veel zin om in de huid van seriemoordenaar Dexter Morgan te kruipen. Hall weet zelf ook niet zo goed wat hij moet en kan verwachten over de doorstart van het seizoen. Hall is nog nooit eerder teruggekeerd naar een rol, na zoveel werk. Hij is ook benieuwd hoe de rol van Dexter gaat aanvoelen voor hem, Dexter zit nu namelijk in een volledig andere context dan in het begin.

  Wanneer we het nieuwe seizoen van Dexter Morgan mogen verwachten weten we ook nog niet, het is in ieder geval dit najaar. Het einde van de serie, als dit het einde is, zal beter zijn dan die we hadden gezien in 2013, als dit niet het geval was geweest was Michael C. Hall ook liever niet teruggekomen voor de rol.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.