Nieuwe PS5 voorraad waarschijnlijk voor kerst al in de winkels

News
vrijdag, 13 november 2020 om 9:00
playstation 5f1603819462
De pre-orders voor de PS5 gingen letterlijk als warme broodjes de deur uit. Binnen no-time was alles uitverkocht en visten talloze gamers achter het net. Sony laat nu weten dat ze winkels nog vóór kerst van een nieuwe voorraad wil voorzien. Komt die PS5 dan toch nog onder de kerstboom?
Dat geeft Jim Ryan, directeur bij Sony Interactive Entertainment, geeft dit aan in een interview met BBC. Hie geeft aan dat Sony het betreurt dat de voorraad zo snel uitverkocht raakte en dat zoveel mensen mis grepen. Het coronavirus heeft het een stuk lastiger gemaakt om de console op de markt te brengen. Sony doet er volgens Ryan alles aan om voldoende voorraad de winkel in te krijgen voor de kerstdagen, maar ook daarna.
De kans is dus groot dat mensen die op de wachtlijst staan voor een tweede en derde levering nog voor kerst te horen krijgen dat de console op voorraad is.

Onzeker of er genoeg voorraad komt om de schappen te vullen

Of de inspanningen van Sony ervoor zorgen dat iedereen met een pre-order nog voor 2021 een PlayStation 5 krijgt, is even afwachten. De console raakte namelijk binnen een mum van tijd uitverkocht, zowel de All Digital variant als de disc-versie. Aan de inspanningen van Sony zal het in ieder geval niet liggen als we Jim Ryan mogen geloven.
De PlayStation 5 komt op 19 november uit, maar is op het moment van schrijven nog overal uitverkocht. Wij houden een overzicht bij zodat jij precies weet waar de console te krijgen is als de voorraad aangevuld is.

Populair Nieuws