Nieuwe PS5 games nu met korting te scoren bij Nedgame

News
woensdag, 26 oktober 2022 om 9:00
gotham knightsf1654789469
Als je de game-collectie graag wilt uitbreiden met nieuwe PS5 games, dan ben je bij Nedgame op dit moment bij het goede adres. De webshop heeft namelijk korting op veel PS5 games die dit- en afgelopen jaar zijn uitgekomen.
Steeds meer mensen hebben eindelijk een PS5 tot hun beschikking. De games voor de nieuwe console kunnen af en toe prijzig zijn. Gelukkig spelen verkopers hier goed op in door de games met hoge korting aan te bieden. Zo is er bij Gamemania een actie gaande.

Nedgame heeft hoge korting op PS5 games

Ook bij Nedgame zijn er nu dus grote kortingen op games. Er zijn momenteel Nintendo games voor een spotprijs te scoren, maar nu dus ook verschillende nieuwe PS5 games. Er zijn zelfs games in de korting die in de afgelopen paar maanden uitgekomen zijn. Zo is Gotham Knights met korting te krijgen. Dit zijn de meest opvallende PS5 games die momenteel in de korting zijn bij Nedgame:
Natuurlijk is dit slechts een selectie en zijn er nog meer games in de korting te krijgen bij Nedgame deze kun je hier zelf allemaal bekijken.