Nieuwe PlayStation Store sale luidt het voorjaar in

News
donderdag, 31 maart 2022 om 11:30
playstation storef1608624009
Sommige mensen hebben sneeuw, maar het is toch echt lente. Dat wordt vaak gevierd met allerlie sales en ook de PlayStation Store doet mee. Er zijn heel wat mooie deals om van te profiteren.
Als je graag veel games speelt is er weinig zo mooi als een uitverkoop. PlayStation-gebruikers kunnen hun hart ophalen, want de voorjaars-sale in de PlayStation Store is begonnen. De kortingen kunnen bovendien hoog oplopen.
Je kunt namelijk op sommige games tot wel 75 procent besparen. Dat is aardig de moeite waard. Bovendien zijn er aardig wat grote titels die meedoen, zoals Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart en The Last of Us.

Wat brengt de PlayStation Store sale?

Wil je graag een aanbieding meepakken, maar heb je geen zin om de hele sale door te spitten? Wij zetten alvast een aantal van de mooiste deals op een rij.
Mocht je hier niets bij zien staan, maar toch willen weten of er een dealtje voor jou is? Bekijk dan de hele sale in de PlayStation Store. Er zijn namelijk nog veel meer games in de aanbieding.
Je hoeft overigens geen haast te maken. De sale loopt namelijk nog tot 27 april. het is geen maand, maar het scheelt niet veel.

Populair Nieuws