Nieuwe Outlander trailer laat eerste beelden seizoen 6 zien

News
maandag, 11 oktober 2021 om 14:30
outlander s6f1633946237
Er is een trailer uit voor het zesde seizoen van Outlander. De trailer duurt ongeveer een minuut en we zien gelijk een aantal bekende gezichten voorbij komen. Het zal een kort seizoen worden, want het seizoen zal maar bestaan uit acht afleveringen.
Er is een nieuwe trailer naar buiten gebracht waarin de eerste beelden te zien zijn van Outlander seizoen 6. Het is helaas maar een korte teaser van een minuut, dus veel informatie kunnen we nog niet uit de trailer opmaken. Dat is niet het enige wat kort is, want het nieuwe seizoen krijgt maar acht afleveringen, in tegenstelling tot twaalf of dertien afleveringen van vorige seizoenen. Fans hoeven daar niet enorm teleurgesteld over te zijn, want na seizoen 6 komt er namelijk een langer zevende seizoen. De productie van het nieuwe seizoen van Outlander werd namelijk bemoeilijkt door de corona-pandemie.

Waar is Outlander seizoen 6 te zien?

In Nederland zal Outlander te zien zijn via Netflix. Het is niet duidelijk wanneer het seizoen op de streamingdienst zal verschijnen. We weten al wel dat seizoen 6 in de VS aan het begin van 2022 te zien zal zijn. De kans is groot dat het seizoen dus ergens later in 2022 op Netflix zal verschijnen. Eerdere seizoenen van Outlander verschenen meteen op Ziggo GO, maar aangezien de serie op die dienst is verdwenen, is het niet zeker of seizoen 6 daar meteen te zien zal zijn. Aangezien HBO Max is 2022 in Nederland gelanceerd zal worden, is het goed mogelijk dat de serie daar meteen te zien zal zijn.
Het eerste seizoen van Outlander is uitgekomen in 2014. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon. Ieder seizoen gaat volgens de maker in op een vraag. In het zesde seizoen gaat het erom wat er gebeurt als een groep inwoners tegen elkaar komen te staan. Hoe je eigenlijk een buitenstaander wordt in een thuis die je zelf hebt gecreeërd.
Het zesde seizoen van Outlander gaat over de Amerikaanse burgeroorlog. Dit zal de hoofdpersonages zeker niet voorbij gaan, omdat ze in het vorige seizoen al diep verwikkeld zijn in de strijd tussen de roodjassen en de Amerikaanse settlers. Politiek wordt dus een groot thema in het nieuwe seizoen van Outlander en zal een groot effect hebben op het aankomende zevende seizoen.