Nieuwe Nyck de Vries documentaire nu te zien op Viaplay

News
dinsdag, 21 februari 2023 om 13:00
max verstappen nyck de vriesf1665732582
Vanaf dit seizoen hebben we niet één, maar twee Nederlanders in de Formule 1 rijden. Daarom is Viaplay nu gekomen met een nieuwe documentaire over Nyck de Vries, die je nu kan zien op de streamingdienst.
Het is een lange weg geweest voor Nyck de Vries om in de Formule 1 te komen. Het leek er vorig jaar eigenlijk op dat zijn droom nooit werkelijkheid zou worden, totdat toch ineens de kans kreeg om zich te bewijzen en die met twee handen greep. Daardoor zal hij aankomend seizoen uitkomen voor AlphaTauri, het zusterteam van Red Bull Racing.
Als je benieuwd bent naar de weg die De Vries heeft afgelegd, dan moet je nu bij Viaplay zijn. De streamingdienst is namelijk gekomen met een speciale documentaire over de nieuwe F1-coureur genaamd Nyck de Vries: Durf te dromen.

Een open blik op de F1-route

In de documentaire vertelt de Nederlander openhartig over de keuzes die hij heeft moeten maken om uiteindelijk in de Formule 1 te komen. Daarnaast krijgen kijkers ook een blik op de voorbereiding op het aankomende seizoen.
In een persbericht laat De Vries weten hoe hij de laatste maanden heeft beleefd en wat kijkers van de documentaire kunnen verwachten. Ook maakt hij duidelijk dat we nog meer content op De Vries kunnen verwachten op Viaplay.

“De afgelopen maanden waren een achtbaan van emoties. Het was altijd mijn droom om de Formule 1 te halen en die droom is nu uitgekomen. Hier heb ik samen met mijn familie mijn hele leven naar toegewerkt. Ik deel het verhaal graag met de kijkers van Viaplay in ‘Durf te dromen’. Aankomend jaar blijven we verhalen delen tijdens de Grand Prix-weekenden en in speciale programma’s.”

Populair Nieuws