Sea of Thieves Pirates of the Caribbean crossover onthuld

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:28
sea of thieves piratesf1623605361
Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase heeft Rare een gloednieuwe crossover onthuld voor Sea of Thieves. Het betreft een Sea of Thieves Pirates of the Caribbean crossover. Hierin zien we de bekende Jack Sparrow uiteraard ook zijn opwachting maken.
Op 22 juni komt de nieuwe uitbreiding voor Sea of Thieves gratis uit. Het is dan tijd om met Kapitein Jack Sparrow over de zee te varen in een poging om Davy Jones te verslaan. De bekende schurk uit de Pirates of the Caribbean-films zit namelijk ook in de nieuwe uitbreiding.
De nieuwe uitbreiding heet A Pirate's Life, een toepasselijke naam voor de uitbreiding. De slagzin werd in de Pirates-films ook constant gebruikt. Naast een nieuwe verhaallijn brengt de uitbreiding ook nog eens een aantal nieuwe geheimen en side-quests.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.