Nieuwe modus in GTA Online nu te spelen

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 11:30
gta online the vespucci job remixf1653642520
Spelers in GTA Online hebben weer wat extra content erbij gekregen. De nieuwe update van deze week introduceert namelijk een nieuwe modus voor liefhebbers van achtervolgingen.
Voor de nieuwe modus heeft Rockstar inspiratie geput uit de klassieke blockbusters uit Vinewood - de GTA-variant van Hollywood. Je mag namelijk gaan deelnemen aan bloedstollende achtervolgingen in The Vespucci Job (Remix) in GTA Online.
Eén spelers zal in de rol kruipen van a Runner, die door meerdere checkpoints heen moet zien te rijden. Dat klinkt simpel, ware het niet dat de Runner wordt achtervolgt door een heel team aan Interceptors in politie-auto’s en helikopters, die ervoor moeten zorgen dat de protagonist van het verhaal niet wegkomt. Iedereen die de nieuwe modus deze week uitprobeert, krijgt bovendien twee keer zoveel beloningen als gebruikelijk.

Nog meer voordelen in GTA Online deze week

The Vespucci Job (Remix) is bovendien niet de enige modus met een mooie bonus deze week. Je krijgt namelijk ook twee keer zoveel dollars en RP voor Motorcycle Club-activiteiten, werken als bodyguard, de Bunker Series, Truck Off én Mobile Operations.
Liefhebbers van snelle wagens kunnen zich ook weer helemaal uitleven de komende dagen. Op het testcircuit kan je scheuren in de Vulcar Fagaloa, Declasse Vamos en Dinka Jester RR. Lukt het je om in de top 5 te komen van de LS Car Meet Races twee dagen op rij, dan krijg je helemaal gratis de Bravado Youga Classic. Als je meer van het gokken bent, dan kan je naar het Diamond Casino & Resort gaan, om een kansje te wagen op de Übermacht Revolver.