Reageer en Win: Transformers Rise of the Beasts bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 02 juni 2023 om 17:30
transformers rise of the beasts st 2 jpg sd high 2023 paramount pictures hasbro transformers and all related characters are trademarks of hasbro 2023 hasbrof1685718557
Binnenkort scheuren de Transformers weer de Nederlandse bioscopen in. Om dat te vieren geven we in de Reageer en Win van deze week Transformers Rise of the Beasts bioscoopkaartjes en goodies weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes en goodies van Spider-Man: Across the Spider-Verse weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Spider-Man: Across the Spiderverse zijn geworden... boja, Reiverdemon en Johanneslol!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Transformers Rise of the Beasts

Volgens week komt er weer een 'beestachtige' film in de Nederlandse bioscopen. Op 8 juni is het namelijk tijd voor de release van Transformers Rise of the Beasts. Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste film uit de populaire reeks, Bumblebee verscheen namelijk alweer in 2018.
Rise of the Beasts speelt zich af in de jaren 90 en zoals gewoonlijk zijn de Transformers en Decepticons in oorlog met elkaar. Daar komt alleen een nieuwe speler bij in de vorm van een nieuwe soort Transformer: de Maximals. Dat belooft zoals gewoonlijk weer spectculaire actie!
Als je de nieuwe Transformers in de bioscoop wil zien, dan hebben we goed nieuws voor je. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk drie Transformers Rise of the Beasts pakketten weg. In de pakketten zitten:
  • Twee bioscoopkaartjes
  • Walkie-talkies
  • Charging mat
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
transformers rise of the beasts ps 1 jpg sd low 2023 paramount pictures hasbro transformers and all related characters are trademarks of hasbro 2023 hasbrof1685718704

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).