Nieuwe Last of Us trailer laat zien wat er op de planning staat

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 16:30
the last of us serief1673949097
De eerste aflevering van The Last of Us was maandag te zien en we krijgen nu wekelijks een nieuwe aflevering. HBO heeft een nieuwe trailer uitgebracht die laat zien wat er de komende weken gaat komen in de Last of Us serie.
Gebaseerd op de populaire PlayStation-serie van Naughty Dog, speelt Pedro Pascal de rol van Joel en Bella Ramsey de rol van Ellie, een 14-jarig meisje dat misschien de remedie heeft tegen een dodelijk virus dat de wereld heeft veroverd.
The Last of Us is geproduceerd en geschreven door Craig Mazin en Naughty Dog co-president Neil Druckman, die ook meeschreef en de gameserie regisseerde.
De trailer begint met op de achtergrond spannende muziek en we zien frames van de geïnfecteerden die rondlopen. Ellie vraagt “heb je er ooit een vermoord?”, “ja” antwoordt Joel. “Is het moeilijk?” voegt ze eraan toe. Op die vraag krijgen we geen antwoord, althans niet in de trailer. We begrijpen alleen al snel hoe Joel van plan is verder te gaan: “Als ik je meeneem. Kunnen we onze geschiedenis gewoon voor onszelf houden.” Het is duidelijk dat Joel niet van plan is emotioneel gehecht te zijn aan Ellie.

Trouw aan The Last of Us games

In de loop van negen afleveringen zal het debuutseizoen van de show de gebeurtenissen behandelen van The Last of Us, dat in 2013 aan het einde van de PS3-generatie werd uitgebracht. Een jaar later kwam de downloadbare uitbreiding The Last of Us: Left Behind.
De aanpassingen in de nieuwe serie is goed ontvangen door critici en is naar verluidt zeer trouw aan The Last of Us games. Wel wordt er gezegd dat het “enkele radicale veranderingen in het verhaal van de game zal bevatten die fans zullen choqueren en uitdagen”, waaronder één met het personage van Bill. Hij wordt gespeeld door Nick Offerman.

Populair Nieuws