Nieuwe horrorfilm op Netflix: Annabelle Comes Home

News
woensdag, 05 mei 2021 om 14:00
annabelle comes home review vermakelijke tienerkomedie met demonen 152251 2f1620139393
Horrorfans kunnen zich weer aardig gaan vermaken met een nieuwe horrorfilm die nu op Netflix is toegevoegd. Annabelle Comes Home is namelijk afgelopen weekend toegevoegd. Netflix brengt continu meer films en series en nu ook weer een heerlijke film voor de griezelfanaat is er een erg leuke toevoeging.
Annebelle Comes Home is onderdeel van het The Conjuring universum, dat ondertussen al een groot aantal films heeft gekregen. Binnenkort komt er ook een nieuwe film uit: The Conjuring: The Devil Made Me Do It. Nadat Ed en Lorraine Warren op onderzoek zijn gegaan naar paranormale activiteit zijn ze erachter gekomen dat de porseleinen pop Annabelle een geleider is voor de kwaadaardige entiteit. De enorme dosis horror en spanning houden je de hele film op het puntje van je stoel, of juist niet door de ware schrik die je kan ervaren.
De hoofdrollen in Annabelle Comes Home worden gespeeld door Mckenna Grace, Vera Farmiga, Madison Iseman, Patrick Wilson, Katie Sarife en Samara Lee.
Check hieronder de trailer!

Annabelle connecties met The Conjuring

Annabelle Comes Home is het niet, maar had net zo goed een direct vervolg kunnen zijn op het eerste deel van The Conjuring. Het is deels losstaand van de verhalen maar biedt allerlei hints naar het grotere filmuniversum waar het onderdeel van is. De angstaanjagende pop heeft ondertussen ook nog een derde film gekregen, Annabelle: Creation, en allemaal weten ze je constant je aandacht te winnen om tóch door te blijven kijken, hoe naar een scène ook ineens wordt.