Nieuwe Horizon Forbidden West Burning Shores trailer onthuld

News
vrijdag, 31 maart 2023 om 10:30
horizon forbidden west burning shores 1024x576f1680190721
Horizon Forbidden West kwam vorig jaar ongelukkig een week voor Elden Ring uit. De open-world game van het Nederlandse Guerrilla is nu terug van weggeweest met een gloednieuwe uitbreiding. Met een nieuwe Horizon Forbidden West Burning Shores trailer wordt alvast een nieuwe robotdino getoond.
Op 19 april verschijnt de nieuwe uitbreiding voor Horizon Forbidden West. Daarin gaat Aloy naar een nieuw post-apocalyptisch deel van de Verenigde Staten. Aan de westkust brengt de roodharige heldin namelijk een bezoekje aan Los Angeles. Dat zal ze niet alleen doen, want uit de beelden van de nieuwe trailer blijkt dat Aloy een nieuwe robotpartner heeft.
Het betreft de Waterwing, een nieuwe dino die met de uitbreiding geïntroduceerd wordt. De gevleugelde dino kan zowel de lucht verkennen met Aloy als passagier, maar ook onderwater. Bekijk de trailer hieronder zelf:

Horizon Forbidden West Burning Shores is een direct vervolg

Het verhaal van de uitbreiding speelt zich direct af na het einde van Horizon Forbidden West. Wie met de uitbreiding aan de slag wil, moet dan ook eerst het verhaal uitgespeeld hebben. Daarnaast moet je de game op PlayStation 5 hebben, want de uitbreiding is niet meer op PS4 beschikbaar. Dat was bij de oorspronkelijke game nog wel het geval.