bol.com geeft fikse korting op geliefde LEGO Harry Potter-set

News
vrijdag, 31 maart 2023 om 11:00
harry potter and the goblet of firef1664271257
De wereld van Harry Potter is nog altijd extreem geliefd. Zo bleek eerder dit jaar wel weer met de release van Hogwarts Legacy, de nieuwe open-world game waarin je zelf als tovenaar naar Zweinstein mag. Dankzij bol.com kun je jezelf nu nog wat langer in de wereld van Harry en zijn vrienden wanen.
Bij bol.com is namelijk de bol.com 7-daagse bezig. Dat betekent dat er op tal van artikelen veel korting te vinden is. Eén van die artikelen die nu in de aanbieding is, is een grote LEGO-set van de Zweinstein Express uit Harry Potter. Met meer dan 5.000 stukjes is het een bouwwerk waar je wel even zoet mee bent.
Waar de set normaal voor zo'n 500 euro over de toonbank gaat, bespaar je nu 15 procent op de set (het maximale percentage korting dat bol.com geeft tijdens de actie). Daarmee komt de nieuwe prijs uit op 424,19 euro. Zoals de naam van de set al doet vermoeden krijg je daarvoor de bekende stoomlocomotief die Harry en zijn vrienden jaarlijks naar Zweinstein moet brengen.
Naast de locomotief zelf zitten ook tal van figuren bijgevoegd in de set. In totaal gaat het om twintig minifiguren die bij de set zitten. Mocht je de set al hebben of op zoek zijn naar ander LEGO, kun je hier het volledige overzicht aan LEGO-deals bij bol.com vinden.

Populair Nieuws