Nieuwe hint over de PS5 onthulling

  Iedereen vraagt zich af wanneer de officiële aankondiging zal zijn en wanneer de PS5 uitkomt. Er zijn ingewikkelde fantheorieën en iedereen probeert hints te zien in alles wat wordt gezegd of fans bedenken zelf wel geruchten. Toch kan het ook gewoon makkelijk.

  De eerdere geruchten waren dat de onthulling op 29 februari zou zijn, deze misschien nieuwe datum is dan uiteraard een verbetering. Wanneer de PS5 gaat uitkomen is nog maar de vraag. Veel bedrijven lijden ook onder het coronavirus en lopen vertraging op met hun producten die in China geproduceerd worden.

  Maar wegens het lange wachten en de oneindige geruchten verscheen er iemand die vond het ook anders kon. Deze man vroeg gewoon op Twitter aan de maker van Playstation, Shuhei Yoshida wanneer de PS5 zou uitkomen. Normaal gesproken wordt er niet echt op gereageerd, maar in dit geval reageerde Yoshida wel. De reactie hint net iets anders dan verwacht.

  Hoewel de afbeelding van een PS4 game is, lijkt Yoshida te hinten naar 20 februari. Deze datum is precies zeven jaar na de onthulling van de PS4. De game waar het om draait in de afbeelding is Persona 5 Scramble, oftewel P5S, wat natuurlijk ook een grapje van Yoshida kan zijn. Desondanks is het een datum die voor Sony aantrekkelijk kan zijn gezien de PS4 release zeven jaar geleden was.

  Of Yoshida ons nou gewoon voor de gek houdt of niet, als de onthulling echt in februari plaats zal vinden, hoeven wij niet lang meer te wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.