Grote winterupdate in FIFA 20 Ultimate Team!

  De transfers zijn afgerond, we weten welke spelers goed presteren tot nu toe, dus EA Sports vindt het weer tijd voor hun grote Winter Refresh in FIFA Ultimate Team. Dit jaar zijn er wel wat dingen anders.

  EA Sports

  Zoals ieder jaar gaat EA Sports weer aan de slag met de upgrades van spelers in FIFA Ultimate Team. Dit jaar kiezen ze wel voor een andere aanpak. Zo krijgen alleen uitzonderlijke presteerders een upgrade. De spelers moeten op zijn minst in aanmerking komen voor een '+3 upgrade'. Lewandowski, Messi en soortgelijke high-end spelers zullen dus buiten de boot vallen omdat die nooit een dusdanig grote upgrade krijgen.

  Op de FIFA Forums heeft EA al bekend gemaakt welke spelers een upgrade krijgen in Ultimate Team. Enkele namen die je in de gaten moet houden zijn Adama Traoré, Daniel James en Timo Werner. Mocht je al een speciale kaart van een van deze spelers hebben, dan zullen deze automatisch meegaan met de upgrade. Controleer dus even in je club of je nog een speler hebt die een upgrade gaat krijgen.

  De spelers gaan niet alleen omhoog in de ratings. De hoeveelheid sterren voor zwakke been en skillmoves zijn ook aangepast bij enkele spelers. Zo hebben Hakim Ziyech en Roberto Firmino nu 5-sterren skills. Luuk de Jong is geupgrade van een 3-sterren zwakke been naar een 5-sterren zwakke been.

  Prime Icon Moments

  In de nieuwe update komt EA Sports ook weer terug met de Prime Icon Moments in FIFA Ultimate Team. Dit zijn de ultieme versies van de Icons die je kan krijgen. In tegenstelling tot vorig jaar zal nu iedere Icon een Prime Icon Moments variant krijgen. Dit breidt de hoeveelheid Icons in FIFA 20 enorm uit.

  De Prime Icon Moments die EA Sports als eerste heeft getoond zijn Johan Cruyff, Ronaldo Nazario en Diego Maradona. De kleine Argentijn krijgt zelfs een kaart met een rating van 99 in FIFA Ultimate Team! Verder is op verschillende forums de geruchtenmolen al flink aan het draaien. Veel mensen verwachten bijvoorbeeld dat Pavel Nedved een centrale kaart krijgt in plaats van een kaart als vleugelspeler. Positieveranderingen zijn zeer gewenst voor enkele spelers omdat ze niet goed tot hun recht komen op hun oorspronkelijke positie.

  De update komt later vandaag online. Wij zijn vooral benieuwd wat ze gaan doen met de nieuwe Prime Icon Moments. Is er nog iets waar jij naar uitkijkt met de nieuwe upgrades? Laat het ons weten!

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.