Nieuwe GTA stapt over naar crypto

News
zaterdag, 17 juli 2021 om 8:00
gta 6f1658229727
Mensen die regelmatig gamen zijn hoogstwaarschijnlijk bekend met de game Grand Theft Auto. Door de jaren heen zijn er verschillende versies van dit spel uitgebracht door Rockstar Games, het bedrijf wat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van deze games. De laatste versie van het spel kwam uit in 2013 onder de naam GTA 5. Inmiddels wachten gameliefhebbers dus al 8 jaar op de nieuwe versie van Grand Theft Auto.

Nieuws over de nieuwe GTA

Het is vrij ongebruikelijk dat het zo lang duurt voordat de volgende versie van GTA uitkomt, maar toch duurt het nog enkele jaren voordat je deze game eindelijk kunt spelen. Er gaan namelijk geruchten dat GTA 6 pas in 2023 op zijn vroegst beschikbaar zal zijn, want Rockstar heeft de titel nog niet eens officieel uit de doeken gedaan. Dat betekent dus dat er nog veel moet gebeuren in de ontwikkeling van de game. Toch is er al nieuws naar buiten gekomen over bepaalde details van het spel. Zo is het volgens een doorgaans zeer betrouwbare bron mogelijk om in-game met cryptocurrency te betalen. Dit is natuurlijk een leuke ontwikkeling omdat dit ook in de echte wereld aan de orde van de dag is.

Cryptocurrency

Er zijn steeds meer mensen die bekend zijn met cryptocurrency, maar niet iedereen weet wat dit precies is. Cryptomunten zijn digitale munten die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Deze waarde kan veranderen op basis van de vraag en het aanbod op de markt. Als de Ripple koers aan het stijgen is, betekent dit dus dat er op dit moment meer vraag dan aanbod is voor deze cryptomunt. Als je cryptomunten wilt kopen, kun je dit op verschillende plekken doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Litebit te gebruiken. Dit is een Nederlands bedrijf wat het mogelijk maakt om cryptomunten te kopen, maar ook om deze later weer te verkopen.

In GTA betalen met cryptocurrency

Volgens de betrouwbare bron zal het in GTA 6 mogelijk zijn om met cryptocurrency te betalen. Het zal hierbij dan vooral gaan om het maken van criminele betalingen die niet getraceerd mogen worden. In deze game zal veel criminaliteit voorkomen en daarom is dit een zeer toepasselijke wijze om grote bedragen aan een andere crimineel af te staan. De mensen uit de wereld van de cryptovaluta zijn het er niet over eens of dit een goede ontwikkeling is of niet. Aan de ene kant is dit goed voor de bekendheid van cryptocurrency, maar aan de andere kant zullen mensen dit nu eerder associëren met criminaliteit en dat is uiteraard ook niet de bedoeling.

Populair Nieuws