Nieuwe GTA 5 details voor PS5 versie ontdekt door datamine

  Een nieuwe datamine lijkt nieuwe details blood te hebben gelegd voor de GTA 5 versie die naar de PS5 komt. Het ziet er namelijk naar uit dat je je personage kunt overzetten naar de vernieuwde versie die voor de PlayStation 5 uitkomt.

  Dataminers (via GTAforums) hebben code aangetroffen die duidt op een nieuwe mogelijkheid die GTA 5 met zich mee kan gaan brengen voor de PlayStation 5 versie die later dit jaar moet verschijnen. Het lijkt er namelijk op dat de nieuwe variant voor de PlayStation 5 de mogelijkheid geeft om je personage uit GTA Online over te zetten naar de nieuwe Sony-console. Enthousiastelingen halen dit uit de "CHasCharacterToTransferDecisionPage"-code die is aangetroffen.

  Naast deze code zijn er ook nog een aantal andere regels ontdekt. Deze zijn als volgt:

  • uiGoToPageMessage
  • uiLandingPage_GoToStoryMode
  • CDecisionPageBase
  • CFTUECompleteDecisionPage (First Time User Experience)
  • CHasCharacterToTransferDecisionPage
  • CSignedInDecisionPage
  • CStoryModeAvailableDecisionPage

  PS5 versie GTA 5 komt later in 2021

  In 2021 staan er tal van grote, nieuwe titels op de planning voor de PlayStation 5. Zo staat er een Harry Potter-RPG op de planning, wordt een vervolg op God of War verwacht en komt dit jaar een nieuwe Ratchet & Clank-game uit in de eerste helft van het jaar. Rockstar Games komt daarentegen met een heruitgave van megahit Grand Theft Auto 5.

  De nieuwe variant belooft visueel op en top te zijn voor de PlayStation 5, terwijl GTA Online ook over wordt gebracht naar de PlayStation 5. Opvallend is wel dat deze voor PS5-gebruikers een tijdje gratis kunnen claimen. GTA Online wordt namelijk als losse versie uitgebracht en is drie maanden gratis voor PlayStation 5-gebruikers. De game komt in de tweede helft van 2021 uit.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.