'Nieuwe functies Apple AirPods Pro 2 gelekt'

News
maandag, 03 januari 2022 om 14:30
apple airpods prof1603995319
MacRumors zegt te weten welke nieuwe functies de AirPods Pro 2 van Apple zullen krijgen. MacRumors zou namelijk een bericht aan investeerders hebben ingezien waarin dit vermeld zou zijn. De AirPods zouden bijvoorbeeld ondersteuning krijgen voor Lossless audio en een oplaadcase die geluid kan maken.
Apple gaat weer nieuwe AirPods aankondigen, maar wanneer er een nieuw product komt, moet er ook iets nieuws zijn toegevoegd. Anders is het voor een consument niet nodig om de nieuwste AirPods aan te schaffen. Nu zou dus bekend zijn geworden welke nieuwe functies de AirPods Pro 2 gaan krijgen.

Welke functies krijgen de AirPods Pro 2?

In een bericht van Apple aan haar investeerders zou staan dat de aankomende AirPods Pro 2 ondersteuning bieden voor Lossless audio. Dit verbetert de geluidskwaliteit van muziek, omdat het blijft klinken als het origineel en geen kwaliteit verliest tijdens het luisteren.
De AirPods werken zo dus goed samen met Apple Music, dat platform ondersteunt namelijk ook Lossless audio. Spotify zou dit ook doen, maar van de functie is in Spotify nog niets terecht gekomen. In ieder geval kunnen gebruikers van de AirPods dus wel Lossless audio luisteren via Apple Music.
Er is ook gedacht aan mensen die de AirPods wel eens verliezen. De oplaadcase van de nieuwe AirPods is in staat geluid te maken wanneer gebruikers deze zoeken in de Zoek mijn app. Goed nieuws dus voor mensen die vaak de oplaadcase kwijt zijn.