Nieuwe Fortnite Chapter 2 Seizoen 3 map lijkt overstroomd te gaan worden

  Op 11 juni zal Fortnite Chapter 2 Seizoen 3 van start gaan, maar spelers zullen waarschijnlijk rekening moeten houden met een behoorlijk andere map. Volgens leaks zal de map namelijk volledig overstroomd worden.

  Epic Games heeft meerdere keren al gespeeld met de layout van de map in Fortnite. Aan het einde van Chapter 1 verdween het gebied zelfs compleet in een zwart gat. Spelers kunnen zich nu opnieuw gaan opmaken voor een grote verandering, want volgens een gelekte achtergrond van Sony ziet het ernaar uit dat de hele map volgelopen zal zijn met water. Het nieuwe thema is dan ook ‘onbewoond eiland’.

  De releasedatum van Fortnite Chapter 2 Seizoen 3 staat op 11 juni, maar oorspronkelijk zou de update deze week lanceren. Waarschijnlijk is de datum bij Sony alleen niet goed doorgegeven, want op de PlayStation 4 werd per ongeluk al de achtergrond van de game veranderd, dat meldt Eurogamer. Daarop is de Battle Bus te zien die door middel van een luchtballon over zee zweeft. Het enige stukje land dat is te zien, is een klein eilandje met drie palmbomen op de achtergrond.

  Overstroomde Fortnite map eerder al te zien

  Het is overigens niet de eerste keer dat we dit tafereel voorbij zien komen. Bijna een jaar geleden heeft Epic Games namelijk een short uitgebracht op YouTube, waarin te zien is hoe Jonesy op het kleine eilandje ligt. De Battle Bus zweeft langs en om aandacht te trekken schiet Jonesy een flare in de lucht. Hij raakt daarbij alleen de bus en wint plotseling de Victory Royale. Een geluk bij een ongeluk.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.