5 nadelen van Deadpool in de MCU

Article
zaterdag, 30 januari 2021 om 11:00
once upon a deadpool 142296f1702369479
Deadpool is sinds de eerste Deadpool film uit 2016 een ontzettend populair personage geworden. Zijn geweldig karakter, dat briljant in beeld gebracht wordt door acteur Ryan Reynolds, heeft iets wat geen andere superheld heeft. Daarom heeft Marvel besloten hem te verplaatsen naar het MCU, waar zijn populariteit misschien nog wel groter wordt. Helaas heeft deze overstap ook zijn nadelen.

R-Rated

Alle Deadpool films die tot nu toe gemaakt zijn, zijn R-Rated. Ook het aankomende derde deel, dat zich dus in de MCU af gaat spelen zal R-Rated zijn. Dit zal voor het eerst zijn in het MCU. Dit zal betekenen dat een heleboel jongere fans van de MCU een deel van het verhaal in ieder geval in de bioscoop niet mogen zien en velen ook thuis niet naar de film zullen mogen kijken. Dit is in eerste instantie niet per se slecht voor het personage Deadpool, maar dit zou nog wel eens verkeerd kunnen uitpakken.

Crossovers

In het MCU krijgen we natuurlijk ontzettend veel te maken met crossovers. Ook Deadpool zal hier ongetwijfeld in betrokken worden, maar wat zal dit voor zijn personage gaan betekenen? De kans dat er bijvoorbeeld een crossover komt met Spider-Man is erg aanwezig, aangezien deze twee in de comicboeken van Marvel vaak samen waren. Dan zal Marvel dus moeten kiezen. Of er wordt een film met Spider-Man R-Rated gemaakt, wat een groot deel van de doelgroep voor die films teleur zal stellen. Of er wordt een film met Deadpool niet R-Rated gemaakt, wat zijn personage mogelijk een stuk minder vermakelijk maakt.
spider manf1632755510

Disney+

De kans dat er gekozen wordt voor de tweede optie is een stuk groter, want R-Rated films verschijnen niet op Disney+. Hierom is de kans dat Marvel ervoor kiest om Deadpool in toekomstige crossover films te veranderen een stuk groter dan dat ze dat niet doet en de film R-Rated maakt. Dit zou natuurlijk kunnen werken, maar Deadpools gescheld en zijn beledigende opmerkingen zijn een enorm deel van zijn personaliteit en een grote reden voor zijn populariteit.

Grote veranderingen

Hoe het ook gaat, er zullen hoe dan ook grote aanpassingen gemaakt worden aan Deadpool. Zijn personage zal in eerste instantie waarschijnlijk grotendeels hetzelfde blijven, maar hij zal zich bevinden in een heel ander universum met een hele andere sfeer. Zonder mutanten, maar wel andere grote gevaren. Dit is ook niet per se een slecht ding, maar het zou erg verkeerd uit kunnen pakken voor Deadpool. We zijn hem gewend in zijn huidige wereld en veel fans zullen niet per se toe zijn aan zo’n verandering.

Onafgerond verhaal

De overstap naar het MCU zal veel mensen achterlaten met een verward gevoel, want het verhaal van Deadpool in het X-Men Universe leek nog helemaal niet voorbij te zijn. In Deadpool 2 werden er een hoop nieuwe geweldige personages geïntroduceerd, waar nog een hoop uit te halen valt. Zullen deze dan ook allemaal naar het MCU gaan? Of worden deze achter gelaten in het X-Men Universe achterblijven. Zoveel nieuwe personages zou wel een hele grote verandering zijn voor zowel het MCU en het X-Men Universe en het betekent dat één van de twee er hoogstwaarschijnlijk beduidend minder op wordt.
Wat vinden jullie van de overstap van Deadpool naar het MCU? Laat ons jullie mening weten met een reactie!

Populair Nieuws