Nieuwe details bekend over The Wolf Among Us 2

News
vrijdag, 24 december 2021 om 18:30
telltales wolf among us season 2 delayed to 2019 9tekf1639396642
In het tijdschrift Game Informer is er nieuwe informatie gekomen vanuit Telltale Games over The Wolf Among Us 2. Het is al langer bekend dat de game er aankomt, maar tot nu toe weten we nog weinig over de inhoud van de game.
In het tijdschrift Game Informer heeft Telltale Games een hoop informatie gegeven over de aankomende game The Wolf Among Us 2. Dit is goed nieuws voor fans, want ook al zien de fans de game er graag komen, weten ze nog weinig van de inhoud, bijvoorbeeld hoe het tweede deel verder gaat op het eerste deel.

Wat weten we nu van het tweede deel van The Wolf Among Us?

Op Twitter wordt er een kleine samenvatting gemaakt van de hoogtepunten uit het interview. Zo weten we dus nu dat de game zich een half jaar afspeelt na de gebeurtenissen van de eerste game. Het speelt zich af in de winter en het script is ook al af. Ook weten we dat Telltale Games niet meer werkt via haar eigen engine, maar gebruik maakt van Unreal Engine 5.
Fans wachten al langer op een update over The Wolf Among Us 2. Het eerste deel verscheen in 2013 en kreeg een hoop fans. Er werd dus verwacht dat er snel een vervolg zou komen.
Dit zou Telltale ook van plan zijn geweest, maar door andere projecten die er doorheen kwamen is het er alleen nooit van gekomen. Uiteindelijk ging Telltale Games failliet en werd verwacht dat er geen tweede deel meer zou komen. Totdat Telltale in 2019 werd overgenomen en aankondigde om alsnog met The Wolf Among Us 2 te komen.