XGN wenst jullie allemaal een hele fijne kerst!

News
vrijdag, 24 december 2021 om 18:00
pexels kevin bidwell 1692861f1640248917
Lieve mensen, namens de gehele XGN redactie wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst toewensen. We zitten wederom in een harde lockdown wat wellicht voor sommige mensen lastig is. Dus kijk naar elkaar om en wees vooral lief voor elkaar!

Fijne kerst 2021

Wat ga jij doen deze kerst? Een kerstmarkt of filmpje zit er helaas niet in. Of je moet over de grens gaan bij de buren, wat afgeraden wordt. Gelukkig valt er binnen ook nog genoeg te beleven: een bordspel spelen, wat gamen, een filmpje kijken. Het kan allemaal. En eten wellicht. De XGN redactie is in ieder geval het volgende van plan:

Luuc

Tijdens de feestdagen ga ik een paar dagen naar België, maar tijdens Kerstmis zelf zit ik lekker bij de familie en gaan we aan een groot kerstdiner. Tweede Kerstdag daarentegen wordt voor mij nog een beetje spannend, want dan ga ik tafelen met de familie van mijn vriendin en dat heb ik nog nooit gedaan. Je zou het dan ook een flinke vuurdoop kunnen noemen, maar daar heb ik enorm veel zin in. Oh, en als het meezit gooi ik ook wat sneeuwballen (mits het gaat sneeuwen uiteraard).

Sheadon

Dit jaar hou ik het lekker simpel met kerst. Kerstavond ga ik voor het eerst vieren bij mijn vriendin en daar heerlijk gourmetten. Gelukkig heeft zij een leuke familie, dus het belooft een gezellige avond te worden. Op eerste kerstdag kom ik mijn pyjama niet uit. Met mijn Disney pyjamabroek en Spider-Man kersttrui aan ga ik lekker veel tijd spenderen met mijn familie en de hele dag door heerlijk eten, spelletjes spelen en natuurlijk kerstfilms kijken. Het is t hopen dat ze nog wel mijn familie willen zijn wanneer ik ze inmaak met Monopoly.

Theo

Met een verhuizing/verbouwing vers achter de rug is Kerstmis dé tijd om het lekker rustig aan te doen. Eigenlijk heb ik geen idee hoe de dagen gaan lopen, of we een bezoekje aan familie gaan brengen, of we uitgebreid gaan eten of dat er nog ergens een cadeautje verstopt ligt. Eén ding is zeker en dat is dat ik 'lekker ga genieten van wat quality time met vriendinlief. Samen een potje Rummikub, een co-op game zoals It Takes Two of gewoon heerlijk genieten van onze drie superlieve katten. Mij maakt het niet uit, want het is kerst!

Wancho

Met de kerst is het bij mij dubbel feest. Ik ben namelijk op eerste kerstdag jarig. Op eerste kerstdag heb ik dus ook een kerstdiner, maar ook een diner in om mijn verjaardag te vieren. Dit doe ik dan met familie. Op tweede kerstdag ben ik meestal bezig met de games die ik cadeau heb gekregen. Ik heb er in ieder geval zin in.

Sascha

Deze kerst belooft heel rustig te worden. Normaal gesproken vieren wij kerst sowieso nooit enorm uitgebreid. Verder dan een kerstboom en flink gourmetten gaan we niet. Toch brengt kerst altijd iets leuks met zich mee, namelijk een excuus om eens flink te gaan eten. Eerst en tweede kerstdag gourmetten en de derde de restjes opmaken. Daarnaast ga ik lekker met de boys door Nederland heen cruisen, je kan het zien als een soort mini roadtrip.

Populair Nieuws