Nieuwe Destiny 2 uitbreiding heeft grote verrassing

News
donderdag, 25 mei 2023 om 14:30
destiny 2 zavalaf1679913923
Bungie had tijdens de PlayStation Showcase een behoorlijke aanwezigheid. De studio onthulde bijvoorbeeld een gloednieuwe game. Daarnaast is een nieuwe uitbreiding voor Destiny 2 getoond, met een grote verrassing.
In de afgelopen PlayStation Showcase is de nieuwste Destiny 2 uitbreiding onthuld, genaamd The Final Shape. Deze uitbreiding rondt de zogenaamde Light & Darkness Saga af. In augustus onthult Bungie meer, maar de studio had nu al een behoorlijke klapper voor fans.
De teaser onthult namelijk de terugkeer van Cayde-6, een personage dat al sinds 2018 dood wordt gewaand. Wat hier precies aan de hand is zal moeten blijken wanneer de uitbreiding uit is. Fans kunnen er in ieder geval ook naar uitkijken dat Nathan Fillion weer van de partij is om de rol van Cayde-6 te spelen.

Wanneer is de release van Destiny 2: The Final Shape?

Fans van Destiny 2 zullen nog even geduld moeten hebben voor ze aan de slag kunnen met de nieuwe uitbreiding. The Final Shape wordt namelijk pas in 2024 verwacht, rond het begin van het jaar. Dat is de gebruikelijke releaseperiode voor nieuwe Destiny 2 uitbreidingen. In de tussentijd is er natuurlijk genoeg te doen in de uitbreiding van dit jaar, Lightfall.
Zoals gezegd onthulde Bungie ook een nieuwe game in de PlayStation Showcase. Deze borduurt voort op een oude franchise van Bungie, namelijk Marathon. Hoewel Bungie is overgenomen door Sony, wordt Marathon geen PlayStation exclusive.