Reageer en Win: Let's Sing 2021 en C&C Remastered

  Het is bijna zomertijd en de lente staat voor de deur. Alsof dat nog niet genoeg reden voor blijdschap is, geven we ook nog eens mooie prijzen weg in de Reageer en Win. Deze week kunnen jullie namelijk kans maken op Let's Sing 2021 voor de PS4 en Command & Conquer Remastered voor PC!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een goodie-pakket van de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het The Falcon and the Winter Soldier goodie-pakket is geworden... squadronsupreme08!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – C&C Remastered en Let's Sing 2021

  Deze week kunnen we in de Reageer en Win twee heel verschillende soorten gamers blij maken. In samenwerking met Vertigo 6 mogen we namelijk twee games weggeven. De eerste is Let's Sing 2021 voor de PlayStation 4, waarin je je zangkunsten kan tonen met de laatste hits van het moment. Ben je niet echt van het zingen, maar eerder een strateeg, dan heb je geluk. De andere game die we namelijk weggeven is Command & Conquer Remastered voor PC. Laat in de reacties weten op welke prijs je kans wil maken.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Binnenkort zullen we namelijk ook prijzen weggeven via ons Twitch-kanaal, dus houdt dat zeker in de gaten. Daarnaast gaan we ook elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag streamen, dus er is genoeg live content om jezelf mee te vermaken!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Command & Conquer Remastered Collection

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.