Nieuwe Call of Duty-seizoen brengt zombies met zich mee

News
zondag, 01 oktober 2023 om 13:00
Er is een nieuw Call of Duty-seizoen onderweg voor Call of Duty Mobile. Het negende seizoen staat alweer op de planning, genaamd Graveyard Shift. Dit seizoen zal onder andere zombies met zich meebrengen.
Zo maakt Activision Blizzard bekend. Het seizoen gaat van start op 4 oktober om 17.00 uur en brengt zowel Zombies Classic als Undead Siege met zich mee. Spelers van de mobiele game kunnen daarnaast aan de slag met de nieuwe Patrol Mode.
Laatstgenoemde kan bijvoorbeeld gespeeld worden op de map Haunted Hacienda. Deze is helemaal ondergedompeld in een Halloween-thema. Uiteraard is dat niet de enige toevoeging voor spooky season, want Call of Duty Mobile brengt voor seizoen 9 ook nieuwe seasonal challenges, draws en Themed Events met zich mee.

Nieuwe Call of Duty-seizoen brengt ook een Battle Pass

Graveyard Shift brengt ook een nieuwe Battle Pass met zich mee. Spelers kunnen vijftig nveau's klimmen om zo tal van beloningen vrij te spelen. Een klein deel van die beloningen is al uit de doeken gedaan, in de vorm van Witch Doctor - Lethal Cure, Demir - Lurking Dread, Portnova - Funny Bone, of Misty - In the Spirit, evenals de CX-9 SMG, Launcher Plus Perk, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms en Call of Duty Points.

Populair Nieuws