Nieuwe Bully-game nog steeds in de maak?

News
maandag, 07 februari 2022 om 10:30
bully gamef1639473841
Een nieuwe Bully-game is nog steeds in ontwikkeling. Zo stelt VGC-journalist Tom Henderson. In een tweet laat hij weten dat er nog steeds achter de schermen iets speelt rondom de cult-game van Rockstar Games.
Ondanks de aankondiging van GTA 6 afgelopen week, is de ontwikkeling van Bully 2 nog steeds bezig. Rockstar Games liet weten dat de ontwikkeling van de volgende GTA in volle gang is, maar dat betekent volgens Henderson niet dat Bully 2 er niet meer komt. De ontwikkeling daarvan zou ook nog gaande zijn.
In de tweet hieronder vertelt de journalist wat hij heeft gehoord.

Nieuwe Bully-game blijft in mysterie gehuld

Of de informatie van Henderson daadwerkelijk klopt, moeten we nog afwachten. Eerder liet hij dat de game onthuld zou worden tijdens The Game Awards 2021, waarna hij opvolgde door te stellen dat de aankondiging toch niet zou komen. Door een inmiddels verwijderde tweet van Game Informer werd nog meer olie op het vuur gegooid, want deze hintte ook naar de aankondiging van het volgende deel.
Game Informer kwam daarnaast vorige maand nog met een uitgebreid rapport over Bully 2. Daarin werd duidelijk dat de game in 2009 al eens geannuleerd zou zijn. Uiteindelijk wordt het afwachten om te zien wat er rondom Bully speelt.

Populair Nieuws