Nieuwe boxarts onthuld voor de PlayStation 5

  Vijf games voor de PlayStation 5 hebben hun box-art onthuld. Dit verscheen voor het eerst op Amazon Australië. Wanneer de games beschikbaar zijn weten we nog niet. Ook zijn er screenshots van de Demon's Souls remake online uitgebracht.

  De vijf games waarom het gaat zijn Demon’s Souls, Gran Turismo 7, Sackboy: A Big Adventure, Housemarque-game Returnal en Destruction Allstars. Wel moet gesteld worden dat de boxarts voor sommige games nog niet vast staan, maar een tijdelijke afdruk zijn. Voor de rest is er nog niet veel dat we weten over de games.

  Check hier de boxarts van de nieuwe PlayStation 5 games!

  Ook is er al bekend dat Spider-Man: Miles Morales ergens in in de winterperiode van dit jaar wordt uitgebracht. Dit avontuur zal Miles Morales centraal zetten en is een vervolg op de 2018-titel van Insomniac Games.

  Screenshots Demon's Souls tevens uitgebracht

  De boxarts werden niet alleen uitgebracht,. Zo is er op Amazon ook tal van screenshots uit van Demon Souls uitgebracht. Van alleen deze screenshots vallen natuurlijk weinig conclusies uit het spel te trekken, maar één ding staat wel vast. Het spel ziet er stullen beter uit dan toen het origineel uitgebracht werd op 5 februari 2009.

  Toen zagen de meeste spellen er natuurlijk nog een heel stuk minder goed uit dan nu. Op de screenshots valt het spel te zien op een wijze die tot voor kort niet mogelijk werd gehouden. Als de titel daarnaast de nodige verbeteringen kent, zal het een absolute aanrader zijn voor mensen die van Souls-like titels houden. Het spel was tien jaar geleden al erg populair, dus de remake zal alleen nog maar een betere ervaring voor willen schotelen.

  Sackboy A Big Adventure

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.