Ninja Gaiden komt misschien naar de PS4 en Switch

  Een echt klassieker zou nog wel eens zijn weg kunnen maken naar de playstation 4 en de Switch. Het gaat om de Ninja Gaiden trilogie. Game Source Entertainment plaatste deze informatie op hun website, maar de pagina's werden al snel weer offline gehaald. Toch heeft een oplettende gebruiker snel de informatie opgeslagen.

  De drie games waar het omzou gaan zijn Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. De releasedatum van de games zou ergens in maart 2021 liggen. Veel meer dan dat weten we nog niet over de trilogie. Wat daar niet mee helpt is het feit dat de spellen nog niet officieel aangekondigd zijn voor de Playstation 4 en de Switch.

  Ninja Gaiden gaat al tijden mee

  Ninja Gaiden stamt terug naar 1988 toen de eerste Ninja Gaiden uit kwam voor de NES en Arcade. De spellen zijn gemaakt door Team Ninja. In eerste instantie waren de Ninja Gaiden games 2D-titels, waarin het doel was om als een ninja genaamd Ryu Hayabusa al je vijanden te verslaan. In het spel liep je dus van de ene kant van je scherm naar de andere terwijl je allerlei vijanden versloeg. Nadat je veel van die vijanden verslagen had kwam je bij een van de eindbazen. Deze moest je uiteraard ook verslaan, tot dat je uiteindelijk de grote baas moet verslaan.

  In 2004 kwam er voor het eerst een 3D versie van Ninja Gaiden uit voor op de Xbox. Dit was volgens velen een groot succes. In dit spel nam je het op tegen een zekere “Doku”, wie onder leiding van zijn “Vigoor Empire”, de clan van Ryu Hayabusa uitroeide. In het spel vecht je tegen een scala aan verschillende vijanden, die de combat van het spel veel afwisseling geeft.

  Ninja Gaiden staat bekend als een erg uitdagend spel. Je moet echt je best doen om alle vijanden te verslaan. Je moet je enigszins verdiepen in hoe de combat werkt en wat je waar het beste toe kan passen. De moeilijkheidsgraad van het spel zal er gerust af en toe voor zorgen dat je een level niet haalt, maar dat maakt het alleen maar beter als je het level eindelijk wel haalt.

  Ninja Gaiden Sigma

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2007

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.