Update - Laptops en Chromebooks in de aanbieding tijdens Back to School actie

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 16:00
acer chromebook 315f1629114774
De scholen gaan binnenkort weer beginnen, dus is het hoog tijd om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Gelukkig heeft bol.com nu een Back to School actie, waarbij laptops en Chromebooks in de aanbieding zijn!
Scholieren hebben nog even vakantie, maar het is binnenkort alweer tijd om te beginnen aan het nieuwe schooljaar. Na vele maanden onderwijs op afstand zullen de scholen wel weer helemaal open gaan, maar dat betekent niet dat je je met alleen pen en papier zal redden in de schoolbanken.

Laptops en Chromebooks in de aanbieding

Het onderwijs is de laatste jaren steeds meer digitaal gegaan en door de corona-pandemie is dat alleen meer in een stroomversnelling gekomen. Voor het nieuwe schooljaar zal een laptop waarschijnlijk dan ook geen overbodige luxe zijn en in sommige gevallen misschien zelfs wel verplicht. Gelukkig kan je laptops en Chromebooks nu in de aanbieding aanschaffen op bol.com, want de webshop is begonnen met haar Back to School-actie. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet.
Laptops
Chromebooks
Naast deze aanbiedingen zijn er nog veel meer deals te vinden voor laptops en Chromebooks op bol.com. Check hier het volledige overzicht. Ben je op zoek naar nog meer accessoires en materialen voor het nieuwe schooljaar, bekijk dan hier alle aanbiedingen die de webshop heeft voor de Back to School actie.
Dit bericht is op 17 augustus 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws