'Nieuwe BioShock speelt zich af in Antarctica met release in 2022'

News
maandag, 06 december 2021 om 9:30
apps1085971719098095114160f1620989211
Er komen steeds meer geruchten naar buiten over de nieuwe BioShock game. De podcaster Colin Moriarty claimt nu dat de game zich zal gaan afspelen in Antarctica en dat de release bovendien gepland staat voor 2022.
We hebben al een lange tijd geen nieuwe BioShock game meer mogen verwelkomen. Het is namelijk al bijna tien jaar geleden dat BioShock Infinite verscheen. Cloud Chamber werkt momenteel hard aan een nieuwe titel in de franchise en mogelijk zijn er nu meer details gelekt over de BioShock game.
Colin Moriarty claimt namelijk een aantal dingen gehoord te hebben van zijn bronnen. Dat zegt hij in zijn podcast Sacred Symbols. Als de geruchten kloppen, dan kunnen liefhebbers van de franchise uitkijken naar een interessante setting. Volgens Moriarty speelt de nieuwe BioShock game zich namelijk af in Antarctica in de jaren 60. Daar is een fictieve stad genaamd Borealis gebouwd, wat in lijn zou liggen met de andere vreemde steden in de BioShock franchise.

Nieuwe BioShock game al in 2022

Naar verluidt hoeven we ook niet lang te wachten op de release van de nieuwe BioShock. De release zou namelijk al gepland staan voor ergens in 2022. Maar met het oog op de vele vertragingen zou de game zomaar eens uitgesteld kunnen gaan worden.
Moriarty heeft ook een naam voor de nieuwe game gehoord van zijn bronnen, namelijk BioShock Immortal. Daarmee verschilt het van de naam die eind november werd gelekt. Volgens die geruchten zal de nieuwe game namelijk BioShock Isolation gaan heten.