Nieuwe Assassin’s Creed voor PS5 al spotgoedkoop te pre-orderen!

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 7:00
assassins creed miragef1662103517
De nieuwe Assassin’s Creed game, Assassin’s Creed Mirage, is nog lang niet verschenen maar al wel tegen een prikkie te pre-orderen. MediaMarkt stunt alvast met de verkoop.
Bij MediaMarkt kun je de nieuwe AC-titel van Ubisoft nu al goedkoop bestellen voor de PlayStation 5 en Xbos Series S/X. De prijs is 44,99 euro voor deze game die nog niet uit is en dat is toch niet duur. We leven in een tijdperk waarin alles duurder wordt, inclusief games, en we al regelmatig PS5 games tegenkomen voor 75 euro. Dan is dit een mooie prijs!
Wel moeten we erbij vermelden dat het gaat om de standaard versie van de game, de deluxe edition kost wat meer. Deze Assassin’s Creed versie wordt aangeboden voor 52.99 euro, wat ook beneden de standaard adviesprijzen ligt van games. Ubisoft wil duidelijk dat mensen de nieuwe Assassin’s Creed titel gaan kopen.
Assassin's Creed Mirage komt dit jaar uit, maar een officiële releasedatum is nog niet vrijgegeven. Gisteren werd nog bekendgemaakt dat de nieuwe AC-titel een belangrijke wens vervult van fans. De nieuwe game wordt namelijk wat kleinschaliger. De vorige Assasisn's Creed games, waaronder Origin, waren hele lange role playing games waarbij het einde af en toe zoek was. Ubsoft gooit het roer dus om met Mirage. Ook heeft het bedrijf aangekondigd minder Assassin's Creed games op de markt te brengen

Wat wordt de Assassin's Creed setting?

Eén ding is in ieder geval wel duidelijk en dat is dat Assassin's Creed Mirage terug gaat naar de oorsprong van de serie. De game speelt zich namelijk af in het Midden-Oosten, net zoals de originele game.
Kijk jij uit naar een nieuwe Assassin's Creed game en heb je de game liever lang of kort?

Populair Nieuws