Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla abilities alleen via omweg beschikbaar

  Sinds de lancering van Assassin's Creed Valhalla is er veel te doen geweest rondom het vikingavontuur van Eivor. De brute viking heeft een game gekregen die zowel in de hemel wordt geprezen, maar ook last heeft van bugs. Deze worden met mondjesmaat opgelost, maar Kotaku heeft nu wel een heel bijzonder probleem ontdekt. Sommige, nieuwe Assassin’s Creed Valhalla abilities zijn alleen beschikbaar als je de game niet met het internet verbindt.

  Nadat fans een aantal weken terug nieuwe Assassin’s Creed Valhalla abilities ontdekten, verdwenen deze al snel. Na de update die halverwege december verschijn, voorafgaand aan het Yuletide Festival, verschenen drie nieuwe Assassin’s Creed Valhalla abilities waarmee spelers vroeg in de game al uit de voeten konden.

  Het betreft de Fight Ready-, Arrow Looter-, en Assassin Carry-vaardigheden. Iedere Assassin’s Creed Valhalla ability is te vinden in een ander beginstuk van de skill tree, afhankelijk van je focus op de Bear-, Raven-, of Wolf-tak. Alle drie de vaardigheden zijn relatief snel te ontgrendelen, maar verdwenen voor sommige spelers ook alweer snel wanneer ze de game opnieuw opstartte om verder te spelen.

  ubisoft

  Een redacteur van Kotaku heeft nu een omweg gevonden om de Assassin’s Creed Valhalla abilities toch te kunnen gebruiken. Door het platform waarop je speelt los te koppelen van het internet kun je ervoor zorgen dat de vaardigheden weer beschikbaar zijn. Opvallend is dat de vaardigheden direct weer verdwijnen zodra je de game weer toegang heeft tot het internet.

  Ubisoft heeft zelf aangegeven dat het probleem simpel te verklaren is. Deze specifieke Assassin’s Creed Valhalla abilities zijn nog niet klaar om uitgebracht te worden. Om problemen in de gameplay te voorkomen heeft Ubisoft ervoor gekozen de vaardigheden voor nu uit de game te halen. Wil je ze toch gebruiken? Dan kun je via deze omweg alsnog met de skills aan de slag.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.