Nieuwe Arkane-game Redfall wordt mogelijk uitgesteld

News
maandag, 17 januari 2022 om 11:30
redfall headerf1623841369
Arkane is de laatste tijd druk bezig. Na Deathloop staat dit jaar namelijk alweer haar volgende game gepland in de vorm van Redfall. Maar mogelijk zal die game worden uitgesteld.
Tijdens de presentatie van Microsoft en Bethesda op E3 2021 kwamen er een hele berg aan trailers en gameplay-video’s voorbij, waaronder een aantal gloednieuwe games. Eén van de nieuwe titels die is aangekondigd is Redfall, die in de zomer van 2022 moet verschijnen.
Ten minste, dat is momenteel de officiële planning voor de volgende game van Arkane Studios. Er gaan nu alleen nieuwe geruchten rond dat de release van Redfall wordt verplaatst. Dat zeggen MrMattyPlays en Lord Cognito tijdens de nieuwe Defining Duke podcast. Wanneer de game wel moet uitkomen is niet bekend, mogelijk kan het gaan om uitstel naar later in het jaar.

Komt Redfall rond Halloween uit?

Qua setting zou het namelijk geen verkeerd idee zijn voor Arkane Studios en uitgever Microsoft om Redfall te lanceren rond Halloween. De nieuwe titel is namelijk een co-op first person shooter voor vier spelers, waarbij iedereen de keuze heeft tussen verschillende karakters. Zij zullen het moeten opnemen tegen een legioen aan vampieren. Niet alleen met conventionele wapens, ze kunnen ook speciale krachten in de strijd gooien tegen de dodelijke bloedzuigers.
We zullen dus nog even moeten wachten totdat we meer horen over de releasedatum van Redfall. In ieder geval zal de game exclusief uitkomen voor de Xbox Series X/S en PC.