Cyberpunk 2077 release niet meer in gevaar

News
maandag, 07 september 2020 om 10:08
cyberpunk 2077 releasedatum onthuld op e3 2019 151554 4f1604059038
Nog verdere uitstel voor de Cyberpunk 2077 release lijkt volledig van de baan te zijn. De game van CD Projekt RED werd tijdens de meest recente investeerdersbijeenkomst (via Twitter) aangehaald. President van het bedrijf, Adam Kiciński, liet weten dat de game klaar wordt gemaakt voor final certification.
Dat de game wordt klaargemaakt voor final certification is goed nieuws. Dit betekent dat de game nog één laatste keer gecheckt moet worden voordat deze in de verkoop kan. "19 november is de enige dag die we hebben en we zullen leveren", benadrukt Kiciński.

Cyberpunk 2077 multiplayer en next-gen details

Tijdens de bespreking zijn nog veel meer details uit de doeken gedaan. Zo is bevestigd dat Cyberpunk 2077 microtransacties zal krijgen in haar multiplayer, maar deze worden volgens de ontwikkelaar niet agressief. Voorop staat dat het verdienmodel spelers niet forceert om aankopen te doen. In plaats daarvan moeten ze blij worden van de aankopen.
Ook is duidelijk gemaakt dat de game voorzien wordt van een gratis next-gen upgrade in 2021. Hoewel de game al vanaf lanceringsdag speelbaar zal zijn op de next-gen consoles, is de update bedoeld voor optimalisatie om ervoor te zorgen dat de game alle voordelen van de nieuwe hardware kan gebruiken. Next-gen edities van de game (PS5 en Xbox Series X) zullen los in de winkel dan ook een gelijke prijs kosten als de huidige generatie games.

Populair Nieuws