Nieuwe Apple TV+ films en series titels

News
maandag, 16 januari 2023 om 18:30
De streamingdienst Apple TV+ heeft inmiddels een leuke verzameling van films, series en documentaires. Elke week worden nieuwe titels toegevoegd. Wij geven je een lijstje met interessante titels.

Servant (seizoen 4) – 13 januari

In dit verhaal volgen we een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is na een vreselijke tragedie die de basis van hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt onder druk te staan terwijl een mysterieuze kracht hun huis binnendringt.

Super League: The War of Football – 13 januari

Deze vierdelige serie gaat over de Super League. Het verhaal begint in april 2022, toen onthuld werd dat twaalf van ’s werelds machtigste voetbalclubs waaronder Manchester United, Real Madrid en Juventus van plan waren om een nieuwe doordeweekse competitie op te richten. Dit is de European Super League (ESL), wat inhield dat er niet langer deelgenomen werd aan gevestigde continentale toernooien, zoals de Champions League en Europa League.

Thruth Be Told (seizoen 3) 20 januari

Deze serie gaat over misdaad podcaster Poppy Parnell die wordt opgeroepen om de zaak van de veroordeelde seriemoordenaar Warren Cave te onderzoeken, een man die wordt beschuldigd nadat hij de vader van twee identieke tweelingen heeft vermoord. Parnell moet beslissen over de onschuld van de ingeluisde Warren Cave.

Shape Island - 20 januari

Shape Island speelt zich af op een eiland. Hier beleven de square, circle en triangle leuke avonturen en veel lol. Ze bouwen aan hun vriendschap terwijl ze leren om met elkaars verschillen om te gaan.

Shrinking – 27 januari

We nemen een kijkje in het leven van een rouwende therapeut die zijn werk helemaal zat is. Hij besluit het roer om te gooien en hij zet zijn waarden opzij. Hij vertelt zijn patiënten alleen nog maar wat hij echt denkt. Hij denkt dat dit volledig mis gaat maar redt uiteindelijk het leven van veel mensen en zijn eigen leven ook.

Populair Nieuws